Rixona BV maakt deel uit van de Aviko Groep en als zodanig ook van de Royal Cosun organisatie. Rixona produceert en verkoopt gedroogde aardappelproducten (granulaten en vlokken).De producten worden wereldwijd verkocht in meer dan 50 landen. Rixona legt zich toe op zowel industrieel (grondstoffenleverancier B-to-B relaties) als in de retail en foodservicemarkt (co-manufacturing en private label). 70% van de producten die Rixona maakt/levert is een halffabricaat, zo’n 30% is eindproduct. Halffabricaten worden gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld A-merken chips, bij eindproducten moet je denken aan aardappelpuree poeder.
Bij Rixona BV werken ca. 250 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Oostrum (Venray), is sterk groeiende en heeft een leidende positie in de markt voor vlokken en granulaten. De standplaats voor deze rol is Oostrum waarbij je bereidt moet zijn om ongeveer 1x per 2 weken naar Warffum te reizen om de aansluiting met de plant daar te houden.

Functie

Als Continuous Improvement Manager ben jij de aangewezen persoon om de organisatie in beweging te krijgen, het management te challengen en de medewerkers in te laten zien dat continu verbeteren een middel is om de doelstellingen te bereiken. Binnen onze organisatie doen we dit in de basis aan de hand van de TPM methodiek, maar kijken wij vooral naar welke Lean techniek ons daadwerkelijk verder helpt. Je gaat een stevig programma neer te zetten en vervolgens heb je de drive om het hoogste niveau hierin te handhaven. Natuurlijk maak je verbinding tussen de verantwoordelijk voor de verschillende afdelingen en zorg je ervoor dat TPM bij de volledige organisatie Aviko Rixona door de aderen stroomt. In deze rol wordt van je verwacht dat je op zowel strategisch en tactisch niveau acteert, maar indien nodig stroop jij ook je mouwen op en ga je zelf aan de slag met de grote kaizens. Je bent onderdeel van het operations MT van Aviko Rixona.
Binnen de Cosun organisatie zijn twee TPM consultants die overkoepelend verantwoordelijk zijn voor alle Cosun bedrijven. Zij zijn ongeveer 3x per jaar in Oostrum.

Functie-eisen

Je bent een verbeteraar in hart en nieren met een duidelijke visie op continuous improvement. Daarnaast heb jij een hbo opleiding afgerond en zijn termen als TPM, World Class Manufacturing, SGA en 5S jou volledig bekend. Bij voorkeur heb je 5 jaren of meer ervaring in de industrie. Verder ben jij net zoals iedereen bij Rixona een echte teamspeler. Verder vragen wij:

  • Drive om elke dag te verbeteren;
  • Daadkrachtig;
  • Besluitvaardigheid;
  • Verbinder;
  • Analytisch met een pragmatische insteek.

Sollicitatie

Suzanne Peters 073-6426000 / suzanne@kdjobcompany.nl