Onze opdrachtgever is marktleider in logistieke dienstverlening

Functie

In de rol van General Manager ligt de nadruk op klantrelatie, Continuous Improvement en algehele leiding aan de site.

Jij geeft leiding aan de site in algemene zin op het gebied van organisatorische, operationele, personele en commerciële aangelegenheden. Als leidinggevende van de site ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van het businessplan. Hierbij houdt je rekening met de vastgestelde resultaten (performance targets) die zijn opgenomen in het businessplan voor het organisatie onderdeel. Je stelt ook de te behalen resultaten op per afdeling en zorgt ervoor dat deze worden behaald. Tevens zorg jij ervoor dat de kwaliteit en kwantiteit van medewerkers en middelen toereikend blijven, waar nodig stuur je bij. Door jouw pro actieve houding ben jij degene die veranderingsprocessen initieert en begeleidt. Zo zorg je voor een effectieve en efficiënte site met optimale arbeidsomstandigheden. Je bent P&L verantwoordelijk en daarmee verwachten we dat je financiële gegevens interpreteert, budgeten beheert en financiële gegevens beoordeelt.

Businessplan realiseren

Je vertaalt het ondernemingsbeleid naar een bijbehorend jaarbudget van de site en stemt daarbij businessplannen af met landelijke plannen en doelstellingen van de DHL organisatie. Bij onvoorziene ontwikkelingen zorg je voor aanpassingen in het businessplan. Ook de volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid:

  • Je stelt afdelingsactiviteiten op en/of Team Performance en Personal Targets en komt deze overeen.
  • Je bent in staat de richting waarin de organisatie wil gaan en de doelen die worden nagestreefd op een aansprekende en beeldende wijze over te brengen aan jouw team.


Relatiemanagement
Niet alleen door het opstellen en nakomen van de SLA’s houdt jij je klant tevreden, maar ook door het ontwikkelen van een goede klantrelatie door het meedenken met de klant in oplossingen en sterke focus op Continuous Improvement.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau op het gebied van Bedrijfskunde en/ of Logistiek Management.
  • Minimaal 5 jaar recente werkervaring in een soortgelijke leidinggevende rol binnen de logistiek.
  • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal, benodigd om op alle niveaus te kunnen communiceren en rapporteren.
  • Analytisch vermogen en praktisch inzicht om bedrijfsprocessen te analyseren en de afhankelijkheden ervan te doorzien en te komen met oplossingen.
  • Plan- en organisatievermogen zodat je met het stellen van prioriteiten de juiste koers blijft varen bij een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan vragen

Sollicitatie

Suzanne Peters06-10580751 / suzanne@kdjobcompany.nl