Dual Inventive ontwikkelt en produceert innovatieve technologische producten die het werken aan de railinfrastructuur veiliger en efficiënter maken, de spoorcapaciteit voor vervoerders maximaliseren en de betrouwbaarheid van de railinfrastructuur verbeteren. Dit doen zij met technologie die draadloos is. Zij geloven in de wereld van draadloze technologie en de kracht van Internet Of Things (IOT). Zij maken het spoor efficiënter, intelligenter en veiliger op een baanbrekende manier. Daarbij gebruiken zij hoogwaardige en vooruitstrevende draadloze technologie. Zij leveren met name systemen en producten die op afstand aangestuurd en beheerd worden vanuit een webapplicatie en/of mobiele applicatie. Sinds afgelopen jaar groeien zij ook in andere sectoren, mede door oprichting en overname van drie bedrijven die inmiddels onder hun groep van ondernemingen vallen.

Voor Dual Inventive zoeken wij een HSSEQ Manager die een essentiële bijdrage wil leveren aan hun groei door de kwaliteitsmanagementsysteem en processen naar een hoger plan te tillen.

Functie

Jij bent klaar voor een ultieme uitdaging op het gebied van kwaliteitsmanagement! Dual Inventive bestaat uit vijf dochterondernemingen met elk hun eigen identiteit, die internationaal actief zijn en gevestigd in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het managementsysteem met drie ISO certificeringen (9001, 14001 en 27001) dient voor alle ondernemingen verder geïntegreerd, geoptimaliseerd en samengevoegd te worden. Ready? Let’s go!

Je hebt een missie en maakt plannen om deze optimalisatie in goede banen te gaan leiden. Je bewaakt het overzicht en zorgt dat je collega’s zich aansluiten bij deze plannen die je enthousiast, concreet en pragmatisch over weet te brengen. Kwaliteitsmanagementsystemen, informatiebeveiliging en milieuwet- en regelgeving kennen voor jou geen geheimen en je bent het aanspreekpunt voor de gehele organisatie, van engineer tot directie.

Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke managers van de diverse teams die onder jouw begeleiding de kwaliteitsstappen gaan maken. Dit gaat van de implementatie van de nieuwe PGS 37 richtlijn voor opslag van lithiumbatterijen tot pentesten m.b.t. cyber security. Je krijgt energie van deze diversiteit aan invalshoeken en de dynamiek van een groeiend bedrijf dat continu in ontwikkeling is.

  • Je bent verantwoordelijk voor het managementsysteem op het gebied van kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging en begeleidt implementaties en optimalisaties in samenwerking met de teammanagers;
  • In samenwerking met de verschillende entiteiten en afdelingen draag jij zorg voor een KPI dashboard en voert op basis hiervan trendanalyses uit die input en sturing zijn voor het managementsysteem;
  • Je coördineert en begeleidt interne en externe audits en managementreviews;
  • Je deelt jouw kennis met collega’s en coacht hen om kwaliteitsbewustzijn ‘on top of mind’ te maken en om de verschillende ISO’s te integreren in de bedrijfsprocessen.

Functie-eisen

De geschikte kandidaat ziet er als volgt uit:

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt actuele kennis van wet- en regelgeving op gebied van kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging;
  • Je hebt ervaring met ontwikkel- en productieprocessen;
  • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk in Nederlands en Engels.

Sollicitatie

Bij interesse in deze functie kun je contact opnemen met Marco Dijkhuizen van KD JobCompany. KD JobCompany is business partner voor Multinationals en MKB-bedrijven voor wat betreft recruitment en executive search trajecten.

✉: marco@kdjobcompany.nl
☏: 06-53110287 / 073-6426000