Van Loon Group is een ondernemend familiebedrijf en bestaat uit 8 gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden. De focus op de klant, de langetermijnvisie en de “Iedere dag beter”- mentaliteit voel je overal; ze zitten in het DNA. Nog beter samenwerken in de keten. Nog efficiënter en duurzamer produceren. En continu innoveren in concepten en producten. Zo kan Van Loon Group de consumenten en klanten steeds het best bieden.


Klanten van Van Loon Group bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met meer dan 2000 collega’s wordt er dagelijks aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten gewerkt. Vanuit 10 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn zij trots op! De inkoop wordt centraal gedaan vanuit locatie Son en hier voor zoeken we een Inkoper.

Functie

In de functie van Inkoper ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het inkopen van vleesproducten, hulpstoffen, kruiden, facilitaire goederen en diensten. Je koopt in tegen de meest optimale voorwaarden. Je fungeert als spil tussen de afdelingen verkoop, R&D, QA, Productie, planning en leveranciers en je rapporteert aan het Hoofd Inkoop.

Verder bestaan je taken uit:

  • Selecteren van leveranciers conform de gestelde kwaliteitseisen.
  • Controleren en bewaken van inkoopprijzen in het systeem.
  • Controleren en bewaken van inkoopcontracten in het systeem.
  • Inkoopspecificaties en standaardcertificeringen aanleveren voor de kwaliteitssystemen.
  • Coördineren en optimaliseren van goederenstromen.
  • Levering performance optimaliseren en presentaties inzichtelijk maken in samenspraak met Supply Chain.
  • Voorraadbeheer tegen de laagst mogelijke kosten.Aansturen en coördineren van eigen en externe transport, alsmede de kostenbeheersing daarvan.
  • Het beheer van stamdata zoals inkoop artikelen, inkoopprijzen, leveranciers en transporteurs.
  • Lead in projecten en een sturende rol in het lokale management team.

Je komt te werken op de afdeling Inkoop in Son, in een team van 3 collega’s. Dit team bestaat uit collega Inkopers en het Hoofd Inkoop.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar resultaatgerichte en communicatief sterke collega. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt enkele jaren relevante werkervaring. Verder beschik je over HBO werk- en denkniveau en heb je kennis van vlees, voedselveiligheid en verpakkingsmaterialen. Je bent vasthoudend en vind het leuk om relaties te ontwikkelen en onderhouden.

Sollicitatie

Suzanne Peters 6-10580751 / suzanne@kdjobcompany.nl