Onze opdrachtgever ontwerpt en produceert meubels, met een scherp oog voor wat de klanten willen, met veel gevoel voor stijl en vooral… met passie voor interieur.

Functie

Als Manager Supply Chain ben jij verantwoordelijk voor de totale Supply Chain van de organisatie. Dit doe jij niet alleen, dit doe jij samen met een team van vier gedreven Supply Chain Coördinatoren. In dit team zorg jij voor de sfeer en de teamspirit!
Onze opdrachtgever groeit en ontwikkelt zich tot DE omni-channel aanbieder in de meubel branche. In deze groei, transitie én gezonde ambitie, ben jij als Supply Chain Manager een belangrijke factor. Jij zorgt – samen met jouw team- voor een optimale beschikbaarheid van de producten voor onze klant, waarbij focus op o.a. omloopsnelheid, doorlooptijd, reduceren faalkosten en voorraadbalans centraal staan. Je bent continu- en pro-actief – op zoek naar verbetering in de Supply Chain en je gaat aan de slag met het verder ontwikkelen van bestaande Supply Chain processen.
Je initieert verbetervoorstellen met als doel een kosten efficiënte organisatie te creëren. Om dit te bereiken werk je nauw samen met de interne- en externe afdelingen en leveranciers. Je denkt altijd in oplossingen, je bent resultaatgericht en overtuigend. Hiermee geef je de juiste richting aan de logistieke routekaart.
Daarbij ben jij in staat om de bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar de afdelingsdoelstellingen. Met jouw rapportage-skills ben je in staat om het management gevraagd en ongevraagd te adviseren over organisatorische beslissingen en je bent gewend om op SLA’s en KPI’s te sturen.
Kortom, je zorgt voor ‘best-in-class’ Supply Chain operatie bij onze opdrachtgever! In deze functie rapporteer je aan het Management Team.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een HBO+/WO werk- en denkniveau;
  • Je bent een senior op het gebied van Supply Chain. Je hebt minimaal 5-10 jaar retail werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de Retail;
  • Je bent bekend met inkoopprocessen en je weet de connectie tot de Supply Chain feilloos te leggen;
  • Je krijgt energie van strategische plannen maken en deze praktisch toe te passen;
  • Bent een sterke leider (mens- en taakgericht), die weet te verbinden en mensen in beweging te krijgen en te overtuigen;
  • Je bent strategisch sterk, analytisch goed onderlegd, communicatief, kwaliteitsgericht én resultaatgericht;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Het beheersen van de Duitse taal is een pré.

Sollicitatie

Suzanne Peters 06-10580751/ suzanne@kdjobcompany.nl