Wij vinden de leiders die impact maken op de performance van hun organisatie.
Al meer dan 25 jaar dragen wij met onze executive en interim dienstverlening bij aan het succes van onze opdrachtgevers!

(HIGH) PERFORMANCE LEIDERSCHAP

De sterk veranderende wereld om ons heen vraagt om een nieuwe manier van denken en doen. Hoe houdt u grip op alle uitdagingen van nu en in de toekomst? Hoe buigt u deze uitdagingen vervolgens om in kansen? Oftewel, heeft u het potentieel aan leiderschap in huis dat succesvol de gewenste veranderingen en (hoge) verwachtingen kan managen?

Vragen waar wij als KD JobCompany een antwoord op durven te geven. Het potentieel van een organisatie wordt bepaald door het potentieel van het leidinggevend kader. Onze leiderschap meting biedt het inzicht in het huidige en te ontwikkelen potentieel dat noodzakelijk is binnen een (high) performance omgeving. Het biedt dan vervolgens een op maat gemaakt ontwikkeltraject per persoon waarbij ook de valkuilen in kaart worden gebracht.

Door dedicated aan een opdracht te werken zijn wij in staat om garanties te geven over haalbaarheid, invulling en een garantietermijn. Dit kunnen we dankzij de diverse research activiteiten die wij uitvoeren met behulp van ons data-driven systeem.

Onze focus en ons netwerk is groot in de branches Logistics, Food, Retail, Industry en Agribusiness. Dit stelt ons in staat om cruciale posities, op HBO/WO level en veelal in een management of directie positie, succesvol te vervullen, zowel voor executive als interim posities!

HOE VINDEN WIJ DE FUTURE-PROOF LEADERS

Medewerkers volgen hun leidinggevende naarmate deze de connectie met hen maakt en als deze leidinggevende ook in staat is om de doelen te bereiken door te veranderen, te bewegen en te innoveren krijgen medewerkers ook nog energie van hun leidinggevende! Wij noemen dit de Leider met impact. Onderzoek toont aan dat 62% van alle medewerkers in comfort wil blijven oftewel het potentieel dimt, dit geldt vooral ook bij leidinggevenden. Het inzetten van methodieken als een leiderschap meting of een leiderschap interview is dan ook noodzakelijk om te achterhalen welk potentieel nog benut kan worden. Vooral ook als het een keypositie binnen de organisatie is!

Ons vakmanschap en het inzetten van resources en methodieken is dan ook cruciaal voor het kunnen vinden van deze unieke doelgroep.

SLIMME HUNTSTRATEGIE

 1. Klantverdieping
  Wat zijn de strategische uitgangspunten van de organisatie en voor welke uitdagingen staan zij? Welk type leiderschap en gedrag is nodig om deze uitdagingen te realiseren? De impact en zorgvuldigheid bij het werven van een toekomstige leidinggevende is cruciaal.
 2. Leiderschap profiel
  Het selecteren van de juiste future proof leader voor uw organisatie, start met het beschrijven van een leiderschap profiel. Het vertrekpunt hierin is de psychologie van de medewerker; “a good leader knows the way, shows the way and goes the way” (John C. Maxwell)
 3. Marktbenadering
  Naast ons betrokken en verantwoordelijk te voelen voor een goed eindresultaat, zetten wij onze data-huntstrategie in om DE future-proof leader in de markt te vinden.
 4. Selectie
  Een uitgebreide screening, persoonlijke interviews, waar we voornamelijk ingaan op de zachte criteria en het leiderschap profiel. Past de persoon bij de cultuur van uw organisatie of beter nog, is hij een cultuurdrager? Met als resultaat een future-proof leader, die impact maakt!
 5. Leiderschap meting/assessment
  Leiderschap wordt vertaald in 6 niveaus aan de hand van een 30-tal competenties, die in samenwerking met arbeids- en organisatiepsychologen zorgvuldig zijn geselecteerd. De leiderschap meting geeft  inzicht in capaciteit, gedrag en drijfveren en daarmee het natuurlijke leiderschap van de kandidaat.
 6. Ontwikkeling
  De uitslag van de meting, in combinatie met de feedback naar aanleiding van de persoonlijke terugkoppeling van de uitkomsten, vatten wij samen in een routeplan, welke voor u als opdrachtgever belangrijke input levert voor gerichte ontwikkeling van de future-proof leader.

WILT U UW PERFORMANCE MANAGEMENT TOEKOMSTBESTENDIG MAKEN?

CONTACT

“Het talent hebben is het begin.

 Het talent gebruiken is uniek.

Dat talent vinden is ons ultieme doel!”

GERTIE RONKEN