Van de Raa Meat & More, sinds december 2018 onderdeel van de Van Loon Group, is een toonaangevend vleesverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in het garen van vlees. Sinds 1991 is Van de Raa Meat & More gevestigd in Almere waar vakmensen werken in professionele productieruimten met een modern machinepark. Het productieproces wordt continu door de interne kwaliteitsdienst begeleid, gecontroleerd en preventief gecorrigeerd. Van de Raa Meat & More wil het bedrijf continu verbeteren en vernieuwen. Innoveren op het gebied van producten en verpakkingen. Bouwen aan een hecht team van medewerkers. Zodat zij de klant het beste kunnen bieden.

Functie

Als QA Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van een professionele QA afdeling. Hierbij houd je het kwaliteitssysteem up to date zodat producten geproduceerd worden binnen gestelde certificeringseisen en voldoen aan geldende wetgeving en klanteisen. Kwaliteitsafwijkingen moeten tot een minimum worden beperkt door een adequate borging van risico’s. Je rapporteert aan de Corporate Manager QA van de Van Loon Group. Je belangrijkste taken zijn:

  • Het up to date houden en continu verbeteren van het kwaliteitssysteem volgens planning en opgestelde normen.
  • Het voorstellen van plannen ter verbetering zowel binnen als buiten de afdeling en het implementeren van goedgekeurde voorstellen.
  • Zorgdragen voor de uitvoering van kwaliteitscontroles en inspecties van grondstof tot eindproduct. Samen met productie werk je aan QA op de werkvloer.
  • Het uitdragen, ondersteunen en toetsen van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid.
  • Het aansturen en motiveren van een QA medewerker.
  • Inzetten van training, opleiding en overdragen van vakkennis om te komen tot een optimaal kennisniveau.

Functie-eisen

Wij zoeken een proactieve en zelfstandige QA professional die op zoek is naar de volgende stap in zijn of haar carrière. Naast het vakgebied QA ligt jouw ambitie in een aansturende rol. Je werkt gestructureerd, zelfstandig, kunt goed samenwerken met andere disciplines en hebt leidinggevende ervaring. Jij hebt een afgerond HBO diploma, richting levensmiddelentechnologie en minimaal 5 jaar ervaring binnen de foodindustrie en/of vleesindustrie.

Sollicitatie

Suzanne Peters 06-10580751 / suzanne@kdjobcompany.nl