Aviko is de grootste Europese producent van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten en behoort tot de top vier marktleiders in aardappelproducten van de wereld. Hier is Aviko trots op! Vanuit 16 productielocaties in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Polen bedient Aviko met veel passie dagelijks ruim 16 miljoen consumenten in meer dan 110 landen. Het doel is om wereldwijd mensen samen te brengen en te laten genieten van alle lekkere en makkelijke kwaliteitsproducten. Hierbij wordt Aviko gedreven door de grote potentie van de producten en door de impact die zij daarmee hebben op kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid binnen de keten; van grond tot mond.

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van Senior Channel Marketeer.

Functie

Bij Aviko is de corporate marketing afdeling onmisbaar. Als Senior Channel Marketeer word jij onderdeel van deze afdeling in Steenderen en krijg je energie van alles wat met online marketing te maken heeft. Hier wordt multidisciplinair samengewerkt aan projecten. Hiervoor reis je hoofdzakelijk binnen Nederland, maar ook af en toe naar het buitenland. Met jouw bevlogenheid en passie voor marketing speel je een belangrijke rol in het MT Benelux. Je enthousiasmeert, inspireert en bent een sparringpartner waar je teamgenoten bij terecht kunnen voor vakinhoudelijke vraagstukken. Je hebt goed contact met je collega’s en weet wat er leeft en speelt in het betreffende segment. Je zorgt voor behoud van de goede sfeer en open cultuur, waar ieder in zijn kracht staat om elkaar te blijven verbeteren en ontwikkelen. In deze rapporteer je aan de Marketing Director.

Je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het bedenken van marketingstrategieën en in de uitvoering hiervan;
 • Je creëert natuurlijk draagvlak binnen het sales team voor het channel plan met onder meer digitale campagnes;
 • Je verzamelt diepgaande kennis van de accounts in het specifieke toegewezen kanaal met betrekking tot business en marktontwikkelingen;
 • Je formuleert de behoeften aan innovatie op concept en product niveau;
 • Je bewaakt de afzet en marge van de diverse productcategorieën en doet voorstellen tot verbetering;
 • Je stelt zelfstandig de channel budgetten op en beheert ze.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond en minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring in de foodservice;
 • Je bent conceptueel sterk en gepassioneerd en schakelt makkelijk naar de dagelijkse praktijk;
 • Je bent ervaren met het opzetten en uitvoeren van een marketingstrategie met campagnes, marketing automation, SEO, SEA en sociale media;
 • Je hebt strategisch en analytisch inzicht, met het talent dit om te zetten naar concrete marketingcampagnes;
 • Je bent ondernemend ingesteld, resultaatgericht en hebt overtuigingskracht;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Inlichtingen

Bij interesse in deze functie kun je contact opnemen met Suzanne Peters van KD JobCompany. KD JobCompany is business partner voor Multinationals en MKB-bedrijven voor wat betreft recruitment en executive search trajecten.

✉: suzanne@kdjobcompany.nl
☏: 06-10580751 / 073-6426000