Legro is een trots en onafhankelijk familiebedrijf met 275 werknemers. Ze zijn opgericht in 1924 en momenteel staat de vierde generatie van familie Swinkels aan het roer. Ze zijn bezeten van grondstoffen. Met dezelfde passie als hun klanten werkt het team van Legro dagelijks, op vier verschillende continenten, aan het produceren van de beste, op maat gemaakte substraten en dekaardes voor met name boomkwekerijen en zachtfruit- en champignontelers over de hele wereld. Op optimale kwaliteit te kunnen waarborgen hebben zij het gehele proces zoveel mogelijk in eigen hand. Daardoor beschikken zij onder andere over een eigen transportdivisie en eigen veenvelden.

Functie

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor het zo effectief en efficiƫnt laten verlopen van het supply chain proces. Watde functie verder erg aantrekkelijk maakt, is het feit dat je de kans krijgt om vorm en (mede) richting te geven aan het gehelesupply chain proces aangezien de organisatie momenteel in ontwikkeling is. Je stuurt de supply chain afdeling van Legro danook volledig aan, inclusief alle zelf bedachte en geimplementeerde hervormingen. Je zorgt hierbij dat processen planbaarzijn, gecoƶrdineerd en gemonitord worden en dus op de juiste manier worden vormgegeven. Het continu analyseren enverbeteren van deze processen en aanverwante is een belangrijk onderdeel van deze functie. Verder professionaliseren vandeze afdeling, waarbij veranderingen onlosmakelijk onderdeel zijn van deze professionalisering, staat dan ook hoog op deagenda.
De specifieke afdelingen order Entry, logistiek en productieplanning zijn onderdeel van jouw verantwoordelijkheid. Het team bestaat uit ongeveer 15 Fte verdeeld over twee locaties, je rapporteert aan de Productie Directeur.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een sterke leider, die zich herkent in het volgende profiel:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een productie of logistieke omgeving;
  • Analytisch sterk;
  • Een verbinder;
  • Snel verbanden leggen;
  • Procesmatig sterk;
  • Zelfstandig;
  • Passend binnen de waardes van het familiebedrijf;
  • ‘Work smarter, not harder’, is jouw manier van werken;
  • In staat om verandering te brengen.

Sollicitatie

Suzanne Peters: suzanne@kdjobcompany.nl / 06-10580751