Zoekt u leiders die daadwerkelijk impact hebben op de prestaties van uw organisatie?
Sinds het begin van deze eeuw helpen wij organisaties met onze executive en interim search dienstverlening om het gewenste succes te bereiken.
Laat ons uw partner zijn in deze zoektocht!

EXECUTIVE & INTERIM SEARCH

Als partner in Executive & Interim recruitment zijn wij gespecialiseerd in het verbinden van professionals en organisaties op Directie en Managementposities. In een wereld van complexiteit en verandering richten wij ons op het vinden van authentieke leiders, die teams laten excelleren en veranderingsprocessen succesvol kunnen leiden.

KD JobCompany onderhoudt een hechte samenwerking met onze partnerorganisatie Xpro2. Wij maken op het gebied van leiderschap gebruik van de expertise, data en methodieken, zoals o.a. de leiderschap potentieelmeting, van Xpro2.

DE TRANSITIE VAN FUNCTIEPROFIEL NAAR LEIDERSCHAP PROFFIEL

Wij zijn overtuigd van de kracht van moderne leiderschap profielen waar, in tegenstelling tot de meer conventionele functieprofielen, een vertaalslag van de harde, zachte en cultuur kant van een functieprofiel wordt gemaakt naar meetbare gedragingen en drijfveren. Aan de hand van een uniek instrument, ontwikkeld door psychologen en bedrijfsadviseurs, wordt het leiderschap profiel in samenwerking met onze opdrachtgevers bepaald.

Dit leiderschap profiel is het fundament in onze zoektocht naar kandidaten, die voldoen aan uw (leiderschap) verwachtingen en binnen uw organisatie het verschil maken in zowel performance- als leiderschap ontwikkeling.
Om de aansluiting tussen het leiderschap profiel en de potentiële kandidaat te bevestigen, zetten wij de leiderschap potentieelmeting in. Een uniek instrument, dat inzicht biedt in de intrinsieke kwaliteiten, drijfveren en capaciteiten van een kandidaat.

Het resultaat is dat uw kandidaat beschikt over het huidig en ontwikkelbare leiderschap, dat past bij de verwachtingen en uw organisatie.

WILT U UW PERFORMANCE MANAGEMENT TOEKOMSTBESTENDIG MAKEN?

CONTACT