KWALITEIT EN DATA VOOR HET MAXIMALE RESULTAAT

Al meer dan 20 jaar vertrouwen inmiddels meer dan 250 van onze opdrachtgevers op onze mensgerichte aanpak, expertise en persoonlijke toewijding. Veel van deze opdrachtgevers zijn ooit eerder door KD JobCompany bemiddeld geweest. Een ontwikkeling waar wij niet alleen trots op zijn, maar die wij ook als bevestiging zien van het vertrouwen in onze dienstverlening!!

Door nieuwe markttrends, macro-economische ontwikkelingen en digitale innovaties, transformeren functieprofielen naar leiderschapsprofielen met nieuwe accenten binnen leiderschap. In dit veranderende landschap worden persoonlijke competenties steeds belangrijker en overstijgen ze de professionele vaardigheden. Samenwerking, authenticiteit, vertrouwen en een focus op mensgerichte relaties zijn van het grootste belang om u voortdurend te voorzien van onderscheidende kandidaten.

Door de samenwerking met onze partnerorganisatie Xpro2 kunnen wij gebruik maken van de nieuwste methodieken, die op het gebied van leiderschap uniek zijn. Voor onze opdrachtgevers betekent dit kandidaten, die sterke invloed hebben op de performance en het leiderschap van de organisatie.

Het is onze ambitie om niet alleen een functie te vervullen, maar vooral onze opdrachtgevers een voorsprong in de markt te bieden.

ONS TEAM

Marco Dijkhuizen
Marco DijkhuizenOwner
T – +31 6 531 102 87
M – marco@kdjobcompany.nl
Gertie Ronken
Gertie RonkenFounder
T – +31 6 13 68 80 83
M – gertie@kdjobcompany.nl
Suzanne Peters
Suzanne PetersHeadhunter
T – +31 6 105 807 51
M – suzanne@kdjobcompany.nl
Marie-Louise Reijnders
Marie-Louise ReijndersHR Manager
T – +31 6 514 749 60
M – info@kdjobcompany.nl
Pleun Reijnders
Pleun ReijndersConsultant
T – 073 64 26 000
M – pleun@kdjobcompany.nl

MEER WETEN OVER ONZE EXECUTIVE & INTERIM SEARCH?

MEER INFO