KWALITEIT EN DATA VOOR HET MAXIMALE RESULTAAT

KD JobCompany gelooft in kwaliteit, kennis, eigenheid en gedrevenheid voor een optimale dienstbeleving. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak hebben wij een eigen kijk op arbeid, leiderschap en drijfveren ontwikkeld. Een visie die vraagt om innovatie en interventie op een andere manier. Het durven experimenteren en anders kijken naar profielen is en blijft eerder noodzaak dan een keuze. De toekomst maakt plaats voor een andere vorm van leiderschap, waarbij persoonlijke competenties het winnen van professionele vaardigheden. Samenwerken, authenticiteit, vertrouwen en innovatie worden nog belangrijker.

KD staat voor Kennis, Kwaliteit, Drive en Data!

Ondanks dat automatisering en digitalisering ook in onze branche ‘hot topics’ zijn, geloven wij dat de invloed van de mens cruciaal is voor het eindresultaat. De beweging naar de volgende bedrijfsfase vraagt om changemanagement, waarbij de change van medewerkers voorop staat. Het voorspellen van de drijfveren van kandidaten, het meten van het haalbare potentieel en het vinden van de leiders van morgen, daar zijn wij goed in.

Een door onszelf ontworpen data profielsysteem en methodiek zorgt ervoor dat wij elke vacature kunnen invullen. Dat is waarom klanten voor ons kiezen, langdurige samenwerkingen aangaan en onze kandidaten onze opdrachtgevers worden!

“In onze beelduitingen zie je de kolibrie, die zijn nectar vindt, daar waar insecten niet meer kunnen komen. Een metafoor naar onze manier van werken. De belofte en betrokkenheid om de ideale kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers met maximale inspanningen en drive. Dat zijn wij.

Innovatief in onze werkwijze, met een eigen kijk op arbeid, leiderschap en drijfveren. Eigenwijs en met lef kijken wij naar de veranderingen in de arbeidsmarkt. Wij steken onze kop boven het maaiveld uit, zijn enorm gedreven en eager. Wij beschikken over een, door ons zelf ontworpen, data profielsysteem, met voorspellende waarde. Dat maakt ons anders, slimmer en uniek. Hierdoor vinden wij het talent met ontwikkelbaar potentieel, dat elke dag het verschil maakt bij onze klanten.

Wij zijn een team met passie, humor, ambitie en vakmanschap. Elke dag weer het maximale eruit halen. Dat is waar wij het voor doen en waar wij en onze klanten trots op zijn!”

MEER WETEN OVER ONZE SLIMME HUNTSTRATEGIE?

Onze slimme huntstrategie

“A good leader knows the way, shows the way and goes the way.”

JOHN C. MAXWELL