ONZE OPDRACHTGEVERS

Heineken

Heineken is opgericht in 1864 door de familie Heinken en heeft een lange, trotse geschiedenis als wereldwijde onafhankelijke brouwer. Het hoofdkantoor van Heineken is gevestigd in Zoeterwoude, daarnaast heeft Heineken een aantal grote vestigingen zoals de brouwerij in ’s-Hertogenbosch, de Brand Brouwerij in Wijlre en Vrumona in Bunnik.

www.heinekennederland.nl

Axell Logistics

Axell Logistics vindt zijn oorsprong in 1933 in het Brabantse Diessen. Daar richtte Jo Timmermans dit familiebedrijf op onder de naam Timmermans Transport & Logistiek. Inmiddels is Axell Logistics uitgegroeid tot een internationaal bedrijf in transport en warehousing, met 2 locaties in Nederland en 5 in Polen. In de ruim 150.000 m2 magazijnruimten in Nederland en Polen, bieden zij uiteenlopende logistieke activiteiten voor diverse klanten.

www.axell-group.com/logistics/

Aviko

Aviko creëert al ruim 50 jaar waarde uit aardappelen en is vanaf de oprichting in 1962 uitgegroeid tot één van de grootste Europese producenten van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Daarnaast is Aviko één van de vier grootste aardappelverwerkers ter wereld.

www.aviko.nl

Koninklijke Euroma

Al bijna 120 jaar reist Euroma de wereld over op zoek naar de allerbeste kruiden en specerijen. Vanuit de historie biedt Euroma totaal oplossingen aan toonaangevende spelers in de internationale food business. De laatste jaren is Euroma enorm gegroeid en heeft de omzet een vlucht genomen en ook het eigen Euroma merk wint aan populariteit.

www.euroma.nl

DHL

Toen DHL in 1969 werd opgericht, wist niemand dat dit een revolutie teweeg zou brengen in de wereld van de logistiek. DHL is vandaag de dag ’s werelds grootste logistieke bedrijf. DHL heeft een internationaal team van 380.000 professionals in meer dan 220 landen en regio’s, allemaal met een passie voor logistiek, om uw bedrijf te laten groeien, en nieuwe markten te bereiken.

www.logistics.dhl

XPO Logistics

XPO is een toonaangevende leverancier van geavanceerde supply chain-oplossingen voor de meest succesvolle bedrijven ter wereld. XPO helpt haar klanten hun goederen zo efficiënt mogelijk te beheren met behulp van technologie en diensten. De grootste kracht is het wereldwijde team – energieke, innovatieve medewerkers van alle ervaringsniveaus en talenten die XPO een geweldige plek maken om te werken.

europe.xpo.com

Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel bestaat uit een netwerk van ruim 1.300 vestigingen. In meer dan 100 landen worden nu diensten verleend door ruim 70.000 medewerkers. Kuehne + Nagel Nederland verzorgt zeevracht, luchtvracht, overland en contract logistics, met een focus op diensten met een hoge toegevoegde waarde, zoals IT-gebaseerde geïntegreerde logistieke oplossingen op de supply chain te vereenvoudigen.

nl.kuehne-nagel.com

P&O Ferrymasters

P&O Ferrymasters is een pan-Europese leider in tailor-made transport, logistiek en supply chain solutions en maakt onderdeel uit van P&O Ferries, eigendom van Dubai World, en biedt oplossingen aan over weg, rail en water. P&O Ferrymasters opereert vanuit meer dan 20 locaties en 12 landen.

www.poferrymasters.com

Omega Logistics

In korte tijd heeft Omega Logistics zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van hoogwaardige transportdiensten, met specialisatie in de zorglogistiek. Omega Logistics staat garant voor ondernemerschap, kwaliteit, vakmanschap, innovatieve ideeën en veel enthousiasme op het gebied van transport en logistiek.

www.omegalogistics.nl

Swinkels Family Brewers

Al 7 generaties lang leidt de familie Swinkels een onafhankelijke familiebrouwerij. Met 7 brouwerijen en tientallen unieke biermerken biedt Swinkels de consument voor ieder moment een passend bier. Inmiddels genieten consumenten in ruim 130 landen van de producten.

www.swinkelsfamilybrewers.com

Merba

Merba is een toonaangevende industriële koek- en banket producent. Wereldwijd levert Merba hoge volumes en weet de organisatie de flexibiliteit te behouden gezien de diverse productspecificaties. Het fabriceren van hoogwaardige producten, veelal onder private label, is haalbaar door het state of the art technologisch productieproces.

www.merba.com

Van Loon Group

Van Loon Group is een in 1971 opgericht familiebedrijf en bestaat uit zes ambitieuze vleesverwerkende bedrijven; Van Loon Vlees, Brandenburg, ENKCO, Van de Raa, Meat Friends en Best Star Meat. De focus op de klant, de lange termijn visie en de “het kan altijd beter” mentaliteit voel je overal; ze zitten in het DNA. De betrokkenheid en trots van de medewerkers is dan ook groot.

www.vanloongroup.com

Suiker Unie

Suiker Unie is onderdeel van Royal Cosun, een coöperatie van ruim 9000 telers. Suiker Unie streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 750 medewerkers is Suiker Unie één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa.

www.suikerunie.nl

Royal Smilde

Royal Smilde is een vooraanstaand producent van voedingsmiddelen en inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler. Het is hun streven klanten succesvol te laten zijn en voelen de verantwoordelijkheid om gezonde en veilige voedingsmiddelen te produceren.

Met meer dan 1000 verschillende producten in meer dan 59 landen mag je stellen dat diversiteit een grote kracht is.

www.poferrymasters.com

Bakker Goedhart

Bakker Goedhart is een familiebedrijf dat vanaf 1895 dagelijks vers brood bakt en levert aan diverse retail, petrol en foodservice klanten in 3 aparte BV’s; Brood & specialiteiten, gebak en belegde broodjes, in Nederland en het buitenland. De 3 Goedhart BV’s en Borgesius hebben samen 20 moderne bakkerijen en bieden werk aan meer dan 2.000 medewerkers.

www.bakkergoedhart.nl

Rhenus

Rhenus is een internationaal logistiek dienstverlener met 120 vestigingen wereldwijd. Rhenus richt zich in Nederland op verschillende logistieke oplossingen: Contract Logistics, Freight Logistics, Freight Logistics Air & Ocean, Port Logistics en Warehousing Solutions.

www.rhenus.com/

Coroos

De kerncompetenties van COROOS zijn het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. De kwaliteitsproducten vinden hun weg naar de consument via de supermarkten van de Europese retail partners. COROOS Productie B.V. heeft in totaal 425 medewerkers. Hiermee vormt COROOS één van ’s lands grootste conservenfabrieken.

www.coroos.nl

BRANCHES WAAR WE VOOR WERKEN


Food


Logistics


Agribusiness


Industry

MEER WETEN OVER ONZE AANPAK?

ONZE AANPAK