Wij vinden de leiders die impact maken op de performance van hun organisatie.
Al meer dan 25 jaar dragen wij met onze executive en interim dienstverlening bij aan het succes van onze opdrachtgevers!

FUTURE-PROOF LEADER

De basis voor verandering binnen een organisatie is het Leiderschap. Onze focus ligt dan ook op het vinden van de toekomstige leiders die het potentieel laten zien, of al in zich hebben, om de medewerker en de organisatie in beweging te krijgen. Het start natuurlijk met de intrinsieke interesse in de ander, de leidinggevende zal vooral moeten weten wat medewerkers in beweging brengt om hun doelen te bereiken. Is de leidinggevende in staat om zijn/haar medewerkers te stimuleren en te stretchen richting deze doelen? Werken ze samen, communiceren ze met elkaar of is het een eenrichtingsverkeer? Wordt de medewerker door de leidinggevende getriggerd om zich verder te ontwikkelen? Dit zijn allemaal competenties waarover een leidinggevende zal moeten beschikken.

De nieuwe leidinggevende zal dus vanuit de werving getoetst moeten worden op deze leiderschap skills om future-proof te zijn, want dan is er impact op de organisatie performance!

Het selecteren van die future-proof competenties, die bijdragen aan de performance van de medewerker en organisatie, dat is ons vakmanschap. Hier ligt dan ook de toegevoegde waarde van ons selectieproces.

DE NORM IS DE LEIDINGGEVENDE MET IMPACT!

Zonder een norm is er geen maatstaf. Dus om te bepalen of je als organisatie een knelpunt of afwijking hebt in je leiderschap, is het van belang om een norm te hebben. Dat geldt uiteraard ook bij de werving voor een leidinggevende functie, vandaar dat wij een norm hebben bepaald in het niveau van leiderschap in onze methodiek. Aan de hand van de 6 niveaus in leiderschap die wij hebben gedefinieerd, betekent dit dat we in onze aanpak onderzoeken of de leidinggevende in elk geval beschikt over de competenties om impact te maken binnen de organisatie en dit met een team samen doet. De norm ligt op leiderschap niveau 4; De leider met impact! De betrokkenheid van het team groeit als er een leidinggevende is die durft te veranderen, het voorbeeld is en begrip kan tonen. Belangrijke elementen waar wij de focus op leggen in de diepte interviews. Deze leidinggevende heeft aandacht voor de ontwikkeling van de medeweker maar ook voor de prestaties van de organisatie. Medewerkers die een leidinggevende hebben die acteert op leiderschap niveau 4, werken graag en hard voor die leidinggevende en zijn betrokken. Uit onderzoek weten we dat het potentieel dat benut wordt bij medewerkers bij het leiderschap niveau 4 minimaal 70%- 75% is! Dit ligt gemiddeld 25% hoger dan bij het overgrote deel van de leidinggevenden blijkt uit onderzoek.

WILT U UW PERFORMANCE MANAGEMENT TOEKOMSTBESTENDIG MAKEN?

CONTACT

“Het talent hebben is het begin.

 Het talent gebruiken is uniek.

Dat talent vinden is ons ultieme doel!”

GERTIE RONKEN